Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

VZW STISA Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: PROJECT STISA

Adres
Mouterijstraat 7
9620 - Zottegem

Oprichtingsjaar
2018

Gezondheid (fysieke) - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
0474720537

Stuur ons een e-mail!

MISSIE
Ernstig zorgbehoevende / zieke kinderen nieuw speelgoed bezorgen in de maand december. Deze kinderen verblijven langere periodes in zorginstellingen en verdienen extra aandacht. Op die manier stimuleren we (door een leuke actienamiddag) de sfeer zowel bij kinderen, ouders als verplegend personeel. Lorenzo Staelens en Kelly…

MISSIE

Ernstig zorgbehoevende / zieke kinderen nieuw speelgoed bezorgen in de maand december. Deze kinderen verblijven langere periodes in zorginstellingen en verdienen extra aandacht. Op die manier stimuleren we (door een leuke actienamiddag) de sfeer zowel bij kinderen, ouders als verplegend personeel. Lorenzo Staelens en Kelly Pfaff zijn reeds diverse jaren peter en meter van STISA.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy