Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Herne Rabarber't Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HERNE RABARBER'T

Adres
Steenweg Asse 167
1540 - Herne

Oprichtingsjaar
2018

Cultuur/patrimonium - Duurzame ontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
0472246178

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Onze vzw Herne Rabarber ’t werd in 2017 opgericht door inwoners uit de gemeente Herne, met de bedoeling de groente rabarber terug in de kijker te zetten. Door verschillende projecten te lanceren en activiteiten te organiseren, willen we met rabarber mensen samenbrengen, de lokale handel…

MISSIE

Onze vzw Herne Rabarber ’t werd in 2017 opgericht door inwoners uit de gemeente Herne, met de bedoeling de groente rabarber terug in de kijker te zetten. Door verschillende projecten te lanceren en activiteiten te organiseren, willen we met rabarber mensen samenbrengen, de lokale handel promoten en goede doelen ondersteunen.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy