Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Hope for Paws VZW Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HOPE FOR PAWS VZW

Hope For Paws vzw biedt steun aan asielen in binnen-en buitenland dmv financiële steun en…

Adres
Groot Veld 18
2550 - Kontich

Oprichtingsjaar
2018

Dierenwelzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0496/260521

Stuur ons een e-mail!

MISSIE
- ondersteuning en praktische hulp bieden aan asielen en dierenpension, opvangcentra, refugio's en dergelijke in binnen- en buitenland - evenementen organiseren t.b.v aan de vzw gelinkte doelen - fungeren als intermediair tussen leveranciers, sponsors, e.a.. - Het organiseren en ondersteunen van sterilisatie projecten - Het…

MISSIE

- ondersteuning en praktische hulp bieden aan asielen en dierenpension, opvangcentra, refugio's en dergelijke in binnen- en buitenland - evenementen organiseren t.b.v aan de vzw gelinkte doelen - fungeren als intermediair tussen leveranciers, sponsors, e.a.. - Het organiseren en ondersteunen van sterilisatie projecten - Het verlenen van financiële ondersteuning aan gelinkte doelen - Adoptiebemiddeling en Opvang in België (redden van dieren, adoptie huisbezoeken, vluchtbegeleidingen, enz…) - Ondersteuning van bestaande projecten in de lokale asielen en dierencentra - Het ontwikkelen van projecten en producten, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het doel van de stichting en ter bevordering van dierenwelzijn - Geven en organiseren van lezingen, info-avonden en trainingssessies - Inzamelingen hulpengoederen, opslag en distributie

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy