Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

De stilte omarmd Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DE STILTE OMARMD

Als geboorte afscheid nemen wordt

Adres
Bassegemstraat 16
8572 - Anzegem - Kaster

Oprichtingsjaar
2018

Gezondheid (geestelijke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0498/81 71 67

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De stilte omarmd wil, vanuit een houding van respect en gelijkwaardigheid, rouwende sterrenouders en hun omgeving steun en hoop geven. De vzw wil een gids zijn op weg naar openheid én verbondenheid. Ze doen dit door sterrenouders en hun omgeving te informeren, begeleiden en inspireren…

MISSIE

De stilte omarmd wil, vanuit een houding van respect en gelijkwaardigheid, rouwende sterrenouders en hun omgeving steun en hoop geven. De vzw wil een gids zijn op weg naar openheid én verbondenheid. Ze doen dit door sterrenouders en hun omgeving te informeren, begeleiden en inspireren vanuit eigen ervaringen en expertise.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy