Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Reach Out vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: REACH OUT

for Bubaque

Adres
Fruithoflaan 110 bus 46
2600 - Antwerpen - Berchem

Oprichtingsjaar
2018

Armoedebestrijding - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
+32498511047

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De vzw zet zich in voor niet winstgevende goede doelen op het vlak van armoedebestrijding, emancipatie van kansarme bevolkingsgroepen, dierenwelzijn, ecologie en natuurbehoud, dit zowel in België als in het buitenland. Hiertoe zal zij welomschreven solidariteitsprojecten en initiatieven ondernemen van eender welke aard of type,…

MISSIE

De vzw zet zich in voor niet winstgevende goede doelen op het vlak van armoedebestrijding, emancipatie van kansarme bevolkingsgroepen, dierenwelzijn, ecologie en natuurbehoud, dit zowel in België als in het buitenland. Hiertoe zal zij welomschreven solidariteitsprojecten en initiatieven ondernemen van eender welke aard of type, die gericht zijn op het werven van fondsen of andere vormen van steun voor een humanitair, cultureel, ecologisch, socio-economisch of eender welk maatschappelijk relevant en ethisch verantwoord goed doel. Het momenteel lopende goede doel is een studentenprogramma in Bubaque, het hoofdeiland van Bijagos, een ongekende en daarom onbeminde archipel ten westen van Guinée-Bissau.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Fietsexpeditie Engeland-Ierland-Schotland

    '60-65' rijdt met een kringwinkelfiets en een trekkerstentje helemaal rond het Verenigd Koninkrijk en Ierland om onderweg fondsen in te zamelen. Het bijkomend (blog)thema van deze fietsreis is 'Common Ground - gemeenschappelijke gronden': Wat zijn elementen die mensen verbinden? En in welke mate vinden we…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy