Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Belgium Mission Team Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: BELGIUM MISSION TEAM

Building bridges through serving and loving

Adres
Hasseltsebaan 171
3940 - Hechtel-Eksel

Oprichtingsjaar
2018

Armoedebestrijding


Telefoon (algemeen nummer)
0032487859534

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
We zijn actief in zowel Belgische steden als in het buitenland. Wanneer je in deze steden rondloopt, word je al snel geconfronteerd met daklozen. Wanneer je de tijd neemt om naar hun verhalen te luisteren, zal deze ontmoeting je veranderen! Ze worden een vriend in…

MISSIE

We zijn actief in zowel Belgische steden als in het buitenland. Wanneer je in deze steden rondloopt, word je al snel geconfronteerd met daklozen. Wanneer je de tijd neemt om naar hun verhalen te luisteren, zal deze ontmoeting je veranderen! Ze worden een vriend in plaats van een vreemde. Ze krijgen een naam in plaats van een nood. Je kunt hoop zien in hun ellende. Naast de daklozen helpen we ook kansarme gezinnen met meubels, kleding en voedselpakketten. In het buitenland hebben we een focus op Bulgarije en Letland. We werken samen met lokale mensen, kerken, en andere organisaties waar we reeds jarenlang een relatie mee hebben opgebouwd. We sturen jaarlijks vrachtwagens met kleding en andere hulpgoederen en gaan dat daar met onze vrijwilligers zelf uitdelen. We hopen ook nog naar andere Oost Europese landen te gaan.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Outreach Bulgarije

    Met een groep enthousiaste Belgen en Nederlanders gaan we naar Kotel - Bulgarije. We sturen een vrachtwagen met kledij. Voedselpakketten kopen we ter plaatse aan. We gaan een week deze pakketten uitdelen. We werken hiervoor samen met locale kerken en organisaties, zodat er ook opvolging…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy