Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Paadhai België VZW Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: PAADHAI BELGIE

Opvang en Onderwijs voor kansarme kinderen in Zuid-India

Adres
Overslagdijk 22
9185 - Wachtebeke

Oprichtingsjaar
2018

Kinder- en jongerenrechten - Onderwijs/Talentontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
0499968454

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Kansarme kinderen in India te laten opgroeien tot weerbare volwassenen, zodat zij alle kansen krijgen op een menswaardige toekomst. Wij willen dit bekomen door het geven van onderdak, onderwijs en via ondersteuning van ernstige en duurzame ontwikkelingsprojecten. De positie van de vrouw te versterken binnen…

MISSIE

Kansarme kinderen in India te laten opgroeien tot weerbare volwassenen, zodat zij alle kansen krijgen op een menswaardige toekomst. Wij willen dit bekomen door het geven van onderdak, onderwijs en via ondersteuning van ernstige en duurzame ontwikkelingsprojecten. De positie van de vrouw te versterken binnen de Indiase maatschappij door het geven van micro-kredieten, vorming en onderwijs en diverse bewustmakingsacties.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Jongenstehuis

    Momenteel huren wij, maar als alles in orde staat worden we vaak gedwongen om te verhuizen.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy