Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

VZW Zeelse Zwerfkittens Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ZEELSE ZWERFKITTENS

Adres
Burgemeester Van Ackerwijk B 59
9240 - Zele

Oprichtingsjaar
2018

Dierenwelzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0494626618

Stuur ons een e-mail!

MISSIE
Om een halt te kunnen toeroepen aan de massale groei van de zwerfkattenpopulatie in Zele, worden al jaren vele goede inspanningen geleverd door de gemeente. Omdat dit een werk van lange duur is, en er momenteel nog jaarlijks kattinnen de dans ontspringen, blijft het probleem…

MISSIE

Om een halt te kunnen toeroepen aan de massale groei van de zwerfkattenpopulatie in Zele, worden al jaren vele goede inspanningen geleverd door de gemeente. Omdat dit een werk van lange duur is, en er momenteel nog jaarlijks kattinnen de dans ontspringen, blijft het probleem van de kittennesten zich toch elk jaar opdringen. Daarom werd de vzw Zeelse Zwerfkittens opgericht. De kittens worden op jonge leeftijd opgevangen, behandeld, gevaccineerd, ontwormd, ontvlooid, gechipt en steriel gemaakt. Wanneer ze volledig wettelijk in orde staan, wordt er voor hen een geschikt baasje gezocht. Zo werden er in ons eerste seizoen 53 kittens geadopteerd.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy