Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Water voor Mabele vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: WATER VOOR MABELE

Adres
Wetstraat 93
2060 - Antwerpen(7)

Oprichtingsjaar
2018

Gezondheid (fysieke) - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
+32473825172

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
drinkbaar water voorzien in een ziekenhuis in Kasongo Lunda in het zuiden van Congo Rd en uitbreiden op de hospitaalsite en de ruime omgeving. We zijn begonnen met het boren van een waterput van 147 m diep, met een elektrische pomp die werkt op zonne-energie.…

MISSIE

drinkbaar water voorzien in een ziekenhuis in Kasongo Lunda in het zuiden van Congo Rd en uitbreiden op de hospitaalsite en de ruime omgeving. We zijn begonnen met het boren van een waterput van 147 m diep, met een elektrische pomp die werkt op zonne-energie. De sensibilisering van de plaatselijke bevolking in noorden en zuiden!

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Waterbedeling

  de lokalen van het ziekenhuis voorzien van water.

  MEER

 • waterpunten buiten ziekenhuis

  waterpunten bouwen buiten het ziekenhuis.

  MEER

 • sanitatie

  opvanging van regenwater en verdeling voor was, vaat, toilet. Opvang door plaatsen regenbuizen en opvangsysteem, eenvoudig bedelingsnet

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy