Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Timmerwerkt vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: TIMMERWERKT

Timmerwerkt maakt meubels samen met nieuwkomers

Adres
Dukkeldamstraat 11
9620 - Zottegem

Oprichtingsjaar
2018

Opleiding/tewerkstelling - Sociale economie


Telefoon (algemeen nummer)
0032494407420

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
TIMMERWERKT wil vanuit een achtergrond van schrijnwerk (meubelmaken, maatwerk, decorbouw, interieurinrichting, etc.) gemotiveerde vluchtelingen een laagdrempelige kans geven om werkervaring op te doen en een werkattitude op te bouwen, wat bevorderlijk is voor hun eigenwaarde en deelname aan de samenleving. We leggen hierbij heel duidelijk…

MISSIE

TIMMERWERKT wil vanuit een achtergrond van schrijnwerk (meubelmaken, maatwerk, decorbouw, interieurinrichting, etc.) gemotiveerde vluchtelingen een laagdrempelige kans geven om werkervaring op te doen en een werkattitude op te bouwen, wat bevorderlijk is voor hun eigenwaarde en deelname aan de samenleving. We leggen hierbij heel duidelijk de focus op iemands well being, vanuit de rotsvaste overtuiging dat het constructiever is om door het 'doen' mensen en situaties in beweging te krijgen en nieuwkomers op die manier zingeving te bieden. Naast de ervaring om mee te werken aan commerciële projecten – en dus om te gaan met deadlines, verantwoordelijkheden, kwaliteitseisen, etc. -, gaan we een breed sociaalmaatschappelijk en professioneel netwerk uitbouwen door onze tentakels zo ver mogelijk uit te reiken om zo een breed draagvlak van potentiële samenwerkingsverbanden te creëren. Via dit netwerk vervullen we een brugfunctie, bieden we nieuwkomers kansen om zich verder te ontplooien en verhogen we de toegankelijkheid tot de maatschappij. Wederzijdse openheid, interesse en respect zijn voor ons belangrijk. Door ons verhaal hopen we anderen te inspireren.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy