Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

ToverBlokjes® vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VZW TOVERBLOKJES

Wij toveren graag een glimlach met LEGO!

Adres
Tiegemberg 42
8573 - Anzegem - Tiegem

Oprichtingsjaar
2017

Armoedebestrijding - Gezondheid (geestelijke)


Telefoon (algemeen nummer)
0487523205

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Wij willen kinderen in kwetsbare situaties voorzien van LEGO speelgoed, omdat wij sterk geloven in de therapeutische aspecten die het met zich mee brengt. Kinderen uit kansarme gezinnen, kinderen met een door de jeugdrechter opgelegde maatregel wegens een moeilijke thuissituatie, gehospitaliseerde kinderen... wij willen hen…

MISSIE

Wij willen kinderen in kwetsbare situaties voorzien van LEGO speelgoed, omdat wij sterk geloven in de therapeutische aspecten die het met zich mee brengt. Kinderen uit kansarme gezinnen, kinderen met een door de jeugdrechter opgelegde maatregel wegens een moeilijke thuissituatie, gehospitaliseerde kinderen... wij willen hen zoveel als mogelijk de kans geven om met LEGO te kunnen bouwen opdat ze zouden kunnen genieten van de psychische voordelen. En volgens ons zo hun persoonlijke situatie even draaglijker te maken en te verwerken.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • LEGOTHEEK

  Kinderen geplaatst in tehuizen/internaten wegens een moeilijke contex, of kinderen uit kwetsbare gezinnen, maken een lastige periode door. Wij trachten door middel van speelnamiddagen in onze LEGOTHEEK hen te leren omgaan met de dagelijkse uitdagingen van het leven. Communiceren, samen werken, probleemoplossend denken, ontstressen en…

  MEER

 • Ziekenhuisopnames

  Op belangrijke dagen zoals Kerst, is het voor een kind echt een domper om niet thuis te kunnen zijn met het gezin. Daarom gaan wij langs ziekenhuizen om hen op Kerst avond (of andere belangrijke dagen zoals Pasen) een geschenkje aan te bieden. Met LEGO…

  MEER

 • Elk kind heeft recht op LEGO

  LEGO is leuk speelgoed, heeft veel voordelen, maar is vooral ook heel duur. Daarom willen wij ook dat LEGO beschikbaar is in gezinnen waar het finacieel moeilijker gaat.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy