Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Gardens of Life Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: GARDENS OF LIFE

Duurzame relaties tussen Zuid en Noord

Adres
Gompelbaan 48
2400 - Mol

Oprichtingsjaar
2017

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
0495510095

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het realiseren van gemeenschapstuinen in het Zuiden om de plaatselijke bevolking vrije toegang te geven tot gezond en duurzaam geproduceerd voedsel, en het creëren en stimuleren van een grotere bewustwording, betrokkenheid en acties bij mensen, organisaties en bedrijven in het Noorden én het Zuiden ter…

MISSIE

Het realiseren van gemeenschapstuinen in het Zuiden om de plaatselijke bevolking vrije toegang te geven tot gezond en duurzaam geproduceerd voedsel, en het creëren en stimuleren van een grotere bewustwording, betrokkenheid en acties bij mensen, organisaties en bedrijven in het Noorden én het Zuiden ter ondersteuning hiervan.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Gardens of Life in Parakou (Benin)

    aanleggen van een gemeenschapstuin in Parakou tijdens het Krokusverlof van 2019 met 15 leerlingen uit het KA Keerbergen en in samenwerking met de Stichting Hubi&Vinciane

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy