Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Annick for Kenya VZW Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ANNICK FOR KENYA

Ontwikkelingsprojecten (water, scholen, gezondheid) aan de Keniaanse zuidkust.

Adres
Karel Alenlaan 59
3293 - Diest - Kaggevinne

Oprichtingsjaar
2018

Gezondheid (fysieke) - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
+32473850105

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
In Kwale County (kustprovincie) in Kenia trachten wij het leven van de lokale (plattelands) bevolking wat draaglijker te maken door o.a. 1) het beschikbaar stellen van drinkwater (putboring). 2) meisjes een beroep aan te leren in de naaischool "Annick for Kenya Tailoring College" 3) de…

MISSIE

In Kwale County (kustprovincie) in Kenia trachten wij het leven van de lokale (plattelands) bevolking wat draaglijker te maken door o.a. 1) het beschikbaar stellen van drinkwater (putboring). 2) meisjes een beroep aan te leren in de naaischool "Annick for Kenya Tailoring College" 3) de bouw van een dispensarium (lokaal gezondheidscentrum) met aanpalend een "moederhuis"

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Annick for Kenya Tailoring College

  12 meisjes (vanaf 18 jaar) in het 1ste jaar en 12 meisjes in het 2de jaar leren werken met een naaimachine. Op het einde van het 2de jaar leggen ze een examen af in de lokale staatsschool. Degenen die slagen krijgen een getuigschrift.

  MEER

 • Dispensarium met moederhuis

  Naast de site van de naaischool lieten we een dispensarium bouwen dat nu door de overheid wordt uitgebaat.

  MEER

 • Malungoni Primary School

  De +400 leerlingen in dit kleine, zeer afgelegen dorpje, hadden gebrek aan proper water, fatsoenlijke slaapgelegenheid voor de vele internen, enkele degelijke klaslokalen en een betere kookplaats om de warme maaltijden voor de leerlingen klaar te maken.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy