Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

VZW Azura Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: AZURA

Omdat ieder kattenleven telt

Adres
Groeningestraat 13
8460 - Oudenburg - Westkerke

Oprichtingsjaar
2017

Dierenwelzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0494783075

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Azura is een non profit organisatie die hulp biedt aan dieren die in een asiel of andere erkende organisatie verblijven en dure levensreddende operaties of verzorging nodig hebben Uit ondervinding weten wij dat asielen of organisaties het vaak moeilijk hebben om deze operaties te bekostigen…

MISSIE

Azura is een non profit organisatie die hulp biedt aan dieren die in een asiel of andere erkende organisatie verblijven en dure levensreddende operaties of verzorging nodig hebben Uit ondervinding weten wij dat asielen of organisaties het vaak moeilijk hebben om deze operaties te bekostigen ,terwijl ze vaak een leven kunnen redden. Hier vatte Maureen het idee op om VZW Azura op te richten. Wij zijn aan geen enkele organisatie verbonden maar bieden hulp waar nodig en indien de fondsen aanwezig zijn.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy