Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Enchanté VZW Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ENCHANTE

Het netwerk van hartelijke handelaars

Adres
Koning Albertlaan 210
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
2017

Armoedebestrijding - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0479336220

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Enchanté is een netwerk van hartelijke handelaars die kleine diensten aanbieden aan mensen in kwetsbare situaties (stopcontact, glas water, plek om een rugzak te zetten, koffietje,...) Mensen in kwetsbare situaties (dakloosheid, armoede, psychische problematiek,...) krijgen vaak een plek buiten de samenleving. Zorg gebeurt door professionelen…

MISSIE

Enchanté is een netwerk van hartelijke handelaars die kleine diensten aanbieden aan mensen in kwetsbare situaties (stopcontact, glas water, plek om een rugzak te zetten, koffietje,...) Mensen in kwetsbare situaties (dakloosheid, armoede, psychische problematiek,...) krijgen vaak een plek buiten de samenleving. Zorg gebeurt door professionelen in hiervoor opgerichte instituties. Het netwerk van Enchanté creëert meer inclusieve plekken in de stad en moedigt burgers aan om door kleine gebaren iets voor elkaar te betekenen.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

200.000€ - 300.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy