Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Ayiti Cheri Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: AYITI CHERI

Adres
Heistraat 30
2500 - Lier

Oprichtingsjaar
2017

Jongeren - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
0476945486

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Ayiti Cheri is een vzw die de Haïtiaanse jeugd wil steunen. Dat doet ze concreet door sportactiviteiten en steunen. Sport als een middel om jeugd samen te brengen en te ondersteunen in sleutelaspecten van hun leven: onderwijs, sociaal netwerk, gezondheid. Via de Lierenaar Jan Hoet,…

MISSIE

Ayiti Cheri is een vzw die de Haïtiaanse jeugd wil steunen. Dat doet ze concreet door sportactiviteiten en steunen. Sport als een middel om jeugd samen te brengen en te ondersteunen in sleutelaspecten van hun leven: onderwijs, sociaal netwerk, gezondheid. Via de Lierenaar Jan Hoet, die al ruim 40 jaar leeft en werkt in Haïti, heeft de vzw via de stichting Mamosa-Cunina veelvuldige contacten met allerlei betrokkenen in Haïti. Heel concreet start in februari 2019 de bouw van een sporthal in Port-au-Prince, het belangrijkste onderdeel van een heel sportcomplex. De vzw steunt volledig op giften en inkomsten uit events of andere activiteiten.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Bouw sportcomplex

    Momenteel is de bouw van een sporthal op het domein onze prioriteit. De hal wordt najaar 2018 verscheept naar Port-au-Prince. Gemotiveerde studenten bouwkunde van de Thomas More Hogenschool gaan als stage in het voorjaar 2019 de bouw ter plaatse begeleiden.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy