Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Formula Electric Belgium Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: FORMULA ELECTRIC BELGIUM

Adres
Willem de Croylaan 56 bus E4102
3001 - Leuven - Heverlee

Oprichtingsjaar
2017

Opleiding/tewerkstelling - Wetenschappelijk onderzoek


Telefoon (algemeen nummer)
016 35 19 66

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Formula Electric Belgium is een team van studenten van de KU Leuven en Thomas More die een elektrische racewagen ontwerpen, bouwen en hiermee deelnemen aan de internationale Formula Student competitie, een globale racecompetitie voor student-ingenieurs. De studenten beogen een toenemende interesse in elektrische mobiliteit en…

MISSIE

Formula Electric Belgium is een team van studenten van de KU Leuven en Thomas More die een elektrische racewagen ontwerpen, bouwen en hiermee deelnemen aan de internationale Formula Student competitie, een globale racecompetitie voor student-ingenieurs. De studenten beogen een toenemende interesse in elektrische mobiliteit en groene technologie. Hun mantra luidt dan ook al jaren 'Green Innovation meets Performance'.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Ontwerpen en bouwen van elektrische racewagen

    Elk onderdeel van de onderdeel zelf ontwerpen en produceren.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy