Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Huis voor Jongeren vzw / OverKop Gent

Officiële naam: Huis voor Jongeren vzw

In een OverKop-huis kan je als jongere tot 25 jaar gewoon binnen en buiten lopen en allerle…

Adres
Drabstraat 18
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
2017

Gezondheid (geestelijke) - Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
0493325591

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
§1. De vzw heeft als doel het ontwikkelen, organiseren en coördineren van een intersectoraal Huis voor Jongeren. §2. Het Huis voor Jongeren beoogt een innovatieve, toegankelijke, verbindende en participatieve ontmoetingsplek te zijn voor jongeren van 12 tot 25 jaar gericht op de promotie van hun…

MISSIE

§1. De vzw heeft als doel het ontwikkelen, organiseren en coördineren van een intersectoraal Huis voor Jongeren. §2. Het Huis voor Jongeren beoogt een innovatieve, toegankelijke, verbindende en participatieve ontmoetingsplek te zijn voor jongeren van 12 tot 25 jaar gericht op de promotie van hun geestelijke gezondheid en mentaal welbevinden door informatie, vorming, peerswerking, zelfontwikkeling en zelfzorg en waar laagdrempelige, intersectorale en multidisciplinaire hulpverlening wordt geboden op een geïntegreerde manier. De werking krijgt met andere woorden vorm vanuit een proportioneel universeel kader. §3. De vereniging mag als sociaal ondernemer alle andere activiteiten ondernemen en de nodige materiële en financiële middelen verwerven, besteden, beheren, met inbegrip van het stellen van handelsdaden en het aanschaffen van roerende en onroerende goederen, ter verwezenlijking van haar doel.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

200.000€ - 300.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 10 tot 19

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • OverKop On the Road

    Twee maal per maand komt OverKop met de bakfiets aan bij secundaire scholen en rolt het haar Mobiel OverKopSalon uit. Hiermee maakt het mentale moeilijkheden bespreekbaar, stimuleert het ontmoeting tussen lotgenoten, maakt het jongeren wegwijs in de hulp en reikt het tools aan om hun…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy