Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

't Kattenkwaad Vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: 't KATTENKWAAD vzw

Dierenasiel voor katten

Adres
Veldstraat 33
8870 - Izegem

Oprichtingsjaar
2017

Dierenwelzijn


Telefoon (algemeen nummer)
+32487100788

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Erkend asiel voor Katten en Kittens. Wij staan dagelijks in voor de opvang van zwerf- , verwaarloosde en gedumpte katten. na medische controle door de dierenarts worden alle dieren na verblijf in quarantaine volledig in orde gezet (ontworming ,ontvlooiing , 2 vaccins, sterilisatie/castratie, chip en…

MISSIE

Erkend asiel voor Katten en Kittens. Wij staan dagelijks in voor de opvang van zwerf- , verwaarloosde en gedumpte katten. na medische controle door de dierenarts worden alle dieren na verblijf in quarantaine volledig in orde gezet (ontworming ,ontvlooiing , 2 vaccins, sterilisatie/castratie, chip en registratie) en ter adoptie aangeboden. De dieren verblijven (behalve quarantaine) in grote speel/leefruimtes met buitenverblijven.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Veilingspagina op Facebook

    Maandelijks worden nieuwe artikelen aangeboden op de Facebookpagina https://www.facebook.com/veilingtkattenkwaadizegem/ waarop kan worden geboden. De hoogste bieder krijgt na afsluiting van de veiling en na betaling de artikelen thuis gestuurd.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy