Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw Kadee Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VZW KADEE

Op kamp met Kadee!

Adres
Frederick de Merodestraat 111/302
2800 - Mechelen

Oprichtingsjaar
2017

Armoedebestrijding - Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
0470/87.02.86

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Alle kinderen verdienen het om in de vakantie een week op kamp te gaan en gewoon te genieten. Ook kinderen in armoede of een maatschappelijk kwetsbare situatie, die al te veel stress moeten ondergaan. Toch vallen net deze kinderen uit de boot omdat de kampen…

MISSIE

Alle kinderen verdienen het om in de vakantie een week op kamp te gaan en gewoon te genieten. Ook kinderen in armoede of een maatschappelijk kwetsbare situatie, die al te veel stress moeten ondergaan. Toch vallen net deze kinderen uit de boot omdat de kampen te duur zijn, of omdat er te weinig begeleiding is voor kinderen met gedragsproblemen of een beperking. Net voor deze kinderen organiseert Kadee vakantiekampen. Onze kampen hebben meer animatoren dan gemiddeld, en de vrijwilligers hebben ervaring met de doelgroep. Zo krijgen alle kinderen de aandacht en zorg die ze verdienen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy