Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

TEJO Roeselare vzw (therapeuten voor jongeren) Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: THERAPEUTEN VOOR JONGEREN - ROESELARE

Tejo biedt jongeren laagdrempelige professionele therapeutische ondersteuning, ano…

Adres
Nijverheidsstraat 11
8800 - Roeselare

Oprichtingsjaar
2017

Gezondheid (geestelijke) - Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
32 468 54 79 97

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Tejo is een onafhankelijke sociale onderneming waar therapeutisch opgeleide hulpverleners op vrijwillige basis kosteloze, anonieme en kortdurende psycho-therapeutische hulp bieden aan jongeren en hun context op het moment dat de jongeren er nood aan hebben . Ze krijgen een 10 tal kortdurende oplossingsgerichte therapeutische gesprekken,…

MISSIE

Tejo is een onafhankelijke sociale onderneming waar therapeutisch opgeleide hulpverleners op vrijwillige basis kosteloze, anonieme en kortdurende psycho-therapeutische hulp bieden aan jongeren en hun context op het moment dat de jongeren er nood aan hebben . Ze krijgen een 10 tal kortdurende oplossingsgerichte therapeutische gesprekken, om hun probleemsituatie te deblokkeren en hun persoonlijk traject terug te vinden, zodat ze hun ontwikkeling normaal verder kunnen zetten.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy