Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw Kara Karacomité

Officiële naam: vzw Kara Karacomité

Adres
S. Tomasplein 1
2400 - Mol

Oprichtingsjaar
2017

Duurzame ontwikkeling - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
014 33 15 63

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Onze missie is de levensomstandigheden van de inwoners van onze zustergemeente in Niger te verbeteren en dit door in de mate van het mogelijke materiële en/of financiële steun te geven bij de realisatie van projecten en programma’s welke door of in samenwerking met de bevolking…

MISSIE

Onze missie is de levensomstandigheden van de inwoners van onze zustergemeente in Niger te verbeteren en dit door in de mate van het mogelijke materiële en/of financiële steun te geven bij de realisatie van projecten en programma’s welke door of in samenwerking met de bevolking van Kara Kara worden gerealiseerd.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy