Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Cherut Belgium

Freedom to choose - Vrijheid om te kiezen

Adres
Klapdorp 41
2000 - Antwerpen

Oprichtingsjaar
2017

Mensenrechten - Vrouwen


Telefoon (algemeen nummer)
+32 484 076 976

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Wij bieden hulp en ondersteuning aan vrouwen die zich in een kwetsbare positie bevinden gelinkt aan prostitutie, uitbuiting en mensenhandel. Met een cliëntgerichte benadering werken we samen aan een ondersteuningstraject op maat, zodat vrouwen weerbaarder worden en kunnen toewerken naar herstel en leren in vrijheid…

MISSIE

Wij bieden hulp en ondersteuning aan vrouwen die zich in een kwetsbare positie bevinden gelinkt aan prostitutie, uitbuiting en mensenhandel. Met een cliëntgerichte benadering werken we samen aan een ondersteuningstraject op maat, zodat vrouwen weerbaarder worden en kunnen toewerken naar herstel en leren in vrijheid keuzes te maken, waardoor ze hun leven terug kunnen opbouwen en hun potentieel aan capaciteiten ontdekken en kunnen ontplooien.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy