Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

KOM - kunst op maat vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: KOM - KUNST OP MAAT

WEL-KOM! Een voorstelling met het KOM-logo houdt in dat iedereen er welkom is en er bij hoort…

Adres
Parkstraat 17
8755 - Ruiselede

Oprichtingsjaar
2017

Cultuur/patrimonium - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
+32477750822

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
KOM probeert om mensen met een verstandelijke beperking actief en inclusief te laten deelnemen aan het bestaande kunstaanbod. Ze verbindt de organisatoren, de mensen met een beperking en hun begeleiders en de vormingsgevers. Een voorstelling met het KOM - logo houdt in dat iedereen er…

MISSIE

KOM probeert om mensen met een verstandelijke beperking actief en inclusief te laten deelnemen aan het bestaande kunstaanbod. Ze verbindt de organisatoren, de mensen met een beperking en hun begeleiders en de vormingsgevers. Een voorstelling met het KOM - logo houdt in dat iedereen er welkom is ( ook mensen die zich ‘anders’ gedragen), en dat er een maximale inspanning gedaan wordt om de mensen de voorstellingen op een zo goed mogelijke manier te laten bijwonen, door de inschakeling van een informatie/vormingsmoment. Kom probeert om kunst en cultuur sociaal en emotioneel te verbinden met deze mensen; zodat ze erbij horen en zich omringd en welkom weten, zonder dat ze zich beklemd of anders voelen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy