Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Noblito vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: NOBLITO

Mensen verbinden

Adres
Veldkant 33A
2550 - Kontich

Oprichtingsjaar
2017

Gezondheid (geestelijke) - Ouderen


Telefoon (algemeen nummer)
0032(0)472425509

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De vereniging heeft tot doel, op basis van de principes van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap, het ontwikkelen, organiseren, en het verbeteren van maatschappelijke inclusie van ouderen alsook vereenzaming van ouderen tegen te gaan, en dit onder meer door de ontwikkeling van digitale middelen ter ondersteuning van…

MISSIE

De vereniging heeft tot doel, op basis van de principes van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap, het ontwikkelen, organiseren, en het verbeteren van maatschappelijke inclusie van ouderen alsook vereenzaming van ouderen tegen te gaan, en dit onder meer door de ontwikkeling van digitale middelen ter ondersteuning van dit doel. Vanaf 2022 wordt er ook ingezet op het niet-digitale. Het opzet is om bedrijven duurzaam te verbinden met een lokaal woonzorgcentrum.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Proefproject Olen

    Mooi proefproject te Olen vanaf maart 2019 in de aanpak van vereenzaming. Noblito verbindt: ouderen - sociale kring - buurt - zorgcentra. Tijdens deze proefperiode willen we de basisversie van Noblito uittesten bij een 20-tal senioren.

    MEER

  • zorgzaam buurtproject Multidosis

    Met het lokaal dienstencentrum (LDC) De Wilg maakt De Hazelaar reeds langere tijd een verbinding met de wijk rondom De Hazelaar. Zij onderschrijven als woonzorgvoorziening het belang en de meerwaarde van zowel formele als informele zorg, ook buiten de muren van de zorgcampus. Als vertrekpunt…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy