Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Muslinked/#SheDIDIT Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: MUSLINKED

Ambitieuze meisjes, ondernemende vrouwen

Adres
Oudstrijdersstraat 9
2140 - Antwerpen - Borgerhout

Oprichtingsjaar
2017

Migratie/integratie - Vrouwen


Telefoon (algemeen nummer)
0499355766

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
High potentials met een migratieachtergrond empoweren via ondernemerschap en onderwijs. #SheDIDIT is het grootste project van Muslinked, en is hét platform van onderneemsters met diverse roots in België. We willen door individuele businesscoaching, jongerentyrajecten, opleidingen en netwerkevents vrouwen met ambities én diverse roots ondersteunen en…

MISSIE

High potentials met een migratieachtergrond empoweren via ondernemerschap en onderwijs. #SheDIDIT is het grootste project van Muslinked, en is hét platform van onderneemsters met diverse roots in België. We willen door individuele businesscoaching, jongerentyrajecten, opleidingen en netwerkevents vrouwen met ambities én diverse roots ondersteunen en hun dromen helpen waarmaken.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • #SheMeansBusiness

    Vrouwen met diverse roots werken in one-on-one coaching aan hun business.

    MEER

  • #SheDIDIT Youthpreneurs

    Groepstraject in Antwerpen voor meisjes 16-26 jaar die hun projectidee willen uitwerken en niet weten hoe eraan te beginnen. Ze ontdekken hun talenten en passies, en scherpen hun ondernemerscompetenties aan.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy