Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

SAMEN PLANNEN vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: SAMEN PLANNEN

Teamwork makes the dream work!

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Oprichtingsjaar
2017

Gezondheid (geestelijke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0474361899

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
SAMEN PLANNEN vzw richt zich tot iedereen die samen met belangrijke anderen, wil nadenken over bepaalde vragen/thema’s met als doel het opstellen van een plan. Met bijzondere aandacht voor kwetsbare groepen in de samenleving: ouderen, mensen met een psychische kwetsbaarheid, (ex)gedetineerden, mensen in armoede, kinderen…

MISSIE

SAMEN PLANNEN vzw richt zich tot iedereen die samen met belangrijke anderen, wil nadenken over bepaalde vragen/thema’s met als doel het opstellen van een plan. Met bijzondere aandacht voor kwetsbare groepen in de samenleving: ouderen, mensen met een psychische kwetsbaarheid, (ex)gedetineerden, mensen in armoede, kinderen in de jeugdzorg, mensen met een verslavingsproblematiek,…. SAMEN PLANNEN vzw is geen begeleidende dienst, maar faciliteert denkprocessen van (kwetsbare) mensen en hun naasten met de bedoeling om mensen in hun kracht te zetten, de regie over hun leven te geven, te verbinden met elkaar en hen een waardevolle plaats in de samenleving te geven. Locatie: Provincie Antwerpen - Kempen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy