Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Het Scheldeoffensief

Adres
Bergbosstraat 174
9820 - Merelbeke

Oprichtingsjaar
2017

Cultuur/patrimonium - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
0032494594134

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het Scheldeoffensief wil goesting en talent voor theater bij (jong)volwassenen met een beperking opsporen, uitdagen en tonen aan een breed publiek. In ons wekelijks atelier laten we mensen met een beperking (16+) proeven van theater. We dagen hen uit om hun grenzen te verleggen en…

MISSIE

Het Scheldeoffensief wil goesting en talent voor theater bij (jong)volwassenen met een beperking opsporen, uitdagen en tonen aan een breed publiek. In ons wekelijks atelier laten we mensen met een beperking (16+) proeven van theater. We dagen hen uit om hun grenzen te verleggen en verschillende stijlen te leren kennen. De ateliers worden begeleid door diverse professionele theaterdocenten. Op projectmatige basis zetten we inclusieve creatieprocessen op met een professionele artistieke omkadering. We werken telkens samen met diverse cultuur- en zorgpartners. Die trajecten monden uit in een voorstelling die we tonen aan een breed publiek.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy