Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

De Leervaart vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DE LEERVAART

Adres
Vaartdijk 86
2800 - Mechelen

Oprichtingsjaar
2017

Onderwijs/Talentontwikkeling - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
0477507463

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Aangepast Nederlands taalonderwijs voor anderstalige doven en slechthorenden. Hulp en ondersteuning bij hun inburgering in de Vlaamse samenleving.

MISSIE

Aangepast Nederlands taalonderwijs voor anderstalige doven en slechthorenden. Hulp en ondersteuning bij hun inburgering in de Vlaamse samenleving.
FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Nederlands leren

  Anderstalige dove en slechthorende personen kunnen door hun handicap niet instromen in het reguliere taalonderwijs. Onze vzw geeft deze mensen een kans Nederlands te leren op een speciaal voor hun aangepaste wijze met individueel lesmateriaal dat speciaal voor die persoon wekelijks wordt gemaakt.

  MEER

 • Inburgering

  Anderstalige dove en slechthorende mensen kunnen door hun handicap geen gebruik maken van normale inburgeringscursussen. Toch hebben ook zij behoefte aan informatie. Bijvoorbeeld over hoe de overheid werkt, het openbaar vervoer, de gezondheidszorg, de wetgeving, rechten en plichten, .... Maar zeker ook over onze Belgische…

  MEER

 • Zelfredzaamheid

  Hoe ga je met de trein naar school? Waar moet je zijn voor werk? Hoe kun je een betaling verrichten? Bij wie kun je aankloppen als er een probleem is? Het zijn maar enkele van de vele zaken die voor ons vanzelfsprekend zijn. Maar als…

  MEER

 • Vlaamse Gebarentaal

  Door Vlaamse Gebarentaal te gebruiken en aan te leren kunnen we makkelijker de Nederlandse lesstof uitleggen. Een ander voordeel is dat de cursisten rap met elkaar kunnen babbelen en gebruik kunnen maken van tolken Vlaamse Gebarentaal. Ook brengen wij hun in contact met Vlaamse doven.…

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy