Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Challenge Day vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: CHALLENGE DAY

We zijn meer gelijk dan dat we van mekaar verschillen.

Adres
Sint-Jacobstraat 97 bus 1
2000 - Antwerpen

Oprichtingsjaar
2017

Gezondheid (geestelijke) - Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
0496877087

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Onze visie is dat elk kind in een wereld leeft waar het zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt. Het is onze misse om jongeren toegang te bieden tot workshops die mensen in hun kracht zetten. Het ervaringsgerichte werk gaat vooral over de kracht van verbinding,…

MISSIE

Onze visie is dat elk kind in een wereld leeft waar het zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt. Het is onze misse om jongeren toegang te bieden tot workshops die mensen in hun kracht zetten. Het ervaringsgerichte werk gaat vooral over de kracht van verbinding, waardering van diversiteit, openheid en zelfexpressie? Dat resulteert in een veilig gevoel en samenhorigheid, tussen de jongeren onderling én met volwassenen, en leidt onmiddellijk tot een positiever schoolklimaat in het algemeen.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Challenge Day Workshop

    Waar het om gaat, is dat jongeren de ruimte krijgen om zichzelf te laten zien, zich bewust worden van het feit dat niemand zich een imago hoeft aan te meten om “erbij te horen”. Want echte helden blijven zichzelf! Positieve aandacht, oog voor elkaar. Wij…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy