Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Digitale Wolven vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DIGITALE WOLVEN

Digitale Wolven bijten zich vast in technologie!

Adres
Veldkant 33A
2550 - Kontich

Oprichtingsjaar
2017

Jongeren - Onderwijs/Talentontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
+32 3 435 68 10

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De Vereniging streeft een doel van algemeen belang na. Het is een vereniging van personen die hun kennis, activiteiten en hun middelen in gemeenschap brengen met als doel, zonder winstoogmerk, het motiveren, het begeleiden en het aanleren, onder meer via korte of middellange vormingsinitiatieven, van…

MISSIE

De Vereniging streeft een doel van algemeen belang na. Het is een vereniging van personen die hun kennis, activiteiten en hun middelen in gemeenschap brengen met als doel, zonder winstoogmerk, het motiveren, het begeleiden en het aanleren, onder meer via korte of middellange vormingsinitiatieven, van digitale vaardigheden aan kinderen, jongeren en (jong)volwassenen in België. In het bijzonder wordt aandacht gegeven aan maatschappelijk kwetsbare doelgroepen teneinde op die manier hun kansen op sociale en digitale inclusie en economische zelfstandigheid te vergroten.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy