Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Think Blue Vlaanderen vzw

Officiële naam: Think Blue Vlaanderen vzw

Think Blue Vlaanderen vzw is een vereniging van en voor mannen met prostaatkanker en hun…

Adres
Sikkelstraat 38
8000 - Brugge

Oprichtingsjaar
2013

Gezondheid (fysieke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0474655677

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Think Blue Vlaanderen vzw is een vereniging van en voor mannen met prostaatkanker en hun partner. Think Blue Vlaanderen bestaat sinds 2013 en is uitgegroeid tot een stevige organisatie met 965 leden en met zetel in Brugge, West-Vlaanderen. Wat doen wij? • Wij organiseren Prostaathalfronden…

MISSIE

Think Blue Vlaanderen vzw is een vereniging van en voor mannen met prostaatkanker en hun partner. Think Blue Vlaanderen bestaat sinds 2013 en is uitgegroeid tot een stevige organisatie met 965 leden en met zetel in Brugge, West-Vlaanderen. Wat doen wij? • Wij organiseren Prostaathalfronden waar naast de medische voordrachten er ruim tijd is voor lotgenotencontact tijdens de koffiemomenten. Wij organiseren ook 1 maal per jaar een groot ledenfeest. • Wij werken mee aan wetenschappelijk onderzoek en organiseren ook ons eigen onderzoek naar de impact van de behandelingen van prostaatkanker op de levenskwaliteit van de prostaatkankerpatiënt en zijn partner. Vb. ProBio-studie (internationaal), studie naar impact van de hormonale behandeling van prostaatkanker op de QoL van de patiënt, studie rond de impact van prostaatkanker op de seksualiteitsbeleving van de patiënt (www.kankerhebjemettwee.be) • Wij verstrekken telefonisch informatie aan lotgenoten en wij communiceren ook via onze Facebookpagina (www.facebook.com/TBVlaanderen) en websites. • Wij helpen mee aan de organisatie van een onco-revalidatieprogramma voor prostaatkankerpatiënten die een hormonale behandeling krijgen voor hun aandoening. • Wij helpen meeschrijven aan brochures en documenten met info over prostaatkanker. • Wij voeren campagnes via kranten, tijdschriften, televisie, radio en sociale media om prostaatkanker onder de aandacht te brengen. We zijn ook aanwezig met informatiestands op belangrijke momenten. • Wij participeren in de organisatie van het onco-urologiecongres dat jaarlijks georganiseerd wordt en zeer druk wordt bijgewoond door professionals uit de eerste- en tweedelijnszorg. • Wij participeren in patiëntenadviesraden van verschillende ziekenhuizen. Contact • Website: www.thinkbluevlaanderen.be • Telefoon: +32(0)474 65 56 77 • Mail: [email protected]

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy