Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Deeldepot 2650 Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VZW DEELDEPOT 2650

Bibliotheek van spullen en gereedschap

Adres
Strijdersstraat 75
2650 - Edegem

Oprichtingsjaar
2017

Milieu - Sociale economie


Telefoon (algemeen nummer)
0479 42 29 41

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Vzw Deeldepot 2650 stelt zich tot doel bij te dragen aan een maatschappij die gericht is op duurzaamheid, menselijke noden en een efficiënt gebruik van materialen en grondstoffen. We doen dat door een deelinitiatief voor materialen uit te baten, gericht op particulieren en non-profit verenigingen,…

MISSIE

Vzw Deeldepot 2650 stelt zich tot doel bij te dragen aan een maatschappij die gericht is op duurzaamheid, menselijke noden en een efficiënt gebruik van materialen en grondstoffen. We doen dat door een deelinitiatief voor materialen uit te baten, gericht op particulieren en non-profit verenigingen, laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Via het Deeldepot kunnen mensen geld besparen en toch toegang hebben tot kwaliteitsvolle spullen en gereedschap. Deeldepot 2650 stelt zich tevens tot doel een ontmoetingsplek te zijn voor de ruimere buurt rond het delen, gebruiken en hergebruiken van materialen. Door middel van buurtondersteunende activiteiten willen we mensen samenbrengen om op die manier het gemeenschapsgevoel te versterken en de zelfredzaamheid van mensen te vergroten.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy