Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Climate without Borders Private stichting

Officiële naam: KLIMAAT ZONDER GRENZEN

Adres
Oude Molen 21
2580 - Putte

Oprichtingsjaar
2017

Milieu - Onderwijs/Talentontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
+3216281064

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
"Climate without Borders" is een nieuwe stichting, opgericht door weervrouw Jill Peeters. De klimaatverstoring is een grote uitdaging, die ook dringend aangepakt moet worden. Weermensen spelen een cruciale rol hierin om het grote publiek te informeren, en om hen te stimuleren om duurzamer te leven.…

MISSIE

"Climate without Borders" is een nieuwe stichting, opgericht door weervrouw Jill Peeters. De klimaatverstoring is een grote uitdaging, die ook dringend aangepakt moet worden. Weermensen spelen een cruciale rol hierin om het grote publiek te informeren, en om hen te stimuleren om duurzamer te leven. De organisatie verzamelt en ondersteunt weermensen van over de hele wereld (in 2017 al meer dan 100 landen). Deze weermensen krijgen een opleiding in klimaatwetenschap en -beleid. En die kennis gebruiken ze in hun weerberichten, in de media, en educatieve & culturele projecten. "Climate without Borders" kreeg intussen de erkenning van de Verenigde Naties, WMO, IPCC en UNFCCC, en wordt ondersteunt door onder meer de Vlaamse onderzoeksinstellingen VITO, IMEC en ITG.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy