Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Overdruksyndroom & Tarlov-cysten vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: OVERDRUKSYNDROOM & TARLOV-CYSTEN

Adres
Ridder Iwein I-straat 8
3320 - Hoegaarden

Oprichtingsjaar
2017

Gezondheid (fysieke) - Wetenschappelijk onderzoek


Telefoon (algemeen nummer)
0475689168

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De vzw OSTC stelt zich tot doel de bevordering van de rechten van patiënten met het overdruksyndroom en/of Tarlov-cyste(n), belangenbehartiging van deze patiënten, het ondersteunen van deze patiënten in de meest ruime zinvan het woord, sensibilisering en informatieverstrekking omtrent deze aandoening(en) en verder onderzoek aangaande…

MISSIE

De vzw OSTC stelt zich tot doel de bevordering van de rechten van patiënten met het overdruksyndroom en/of Tarlov-cyste(n), belangenbehartiging van deze patiënten, het ondersteunen van deze patiënten in de meest ruime zinvan het woord, sensibilisering en informatieverstrekking omtrent deze aandoening(en) en verder onderzoek aangaande deze aandoening(en) stimuleren en financieren.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy