Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

't Ferm Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VZW 'T FERM

Adres
Rollegemkapelsestraat 11
8880 - Ledegem - Sint-Eloois-Winkel

Oprichtingsjaar
2017

Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
+32496102303

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
vzw 't Ferm is een kleinschalig huiselijk dagcentrum voor max. 15 volwassenen met een beperking uit de directe omgeving van Ledegem ( Wevelgem, Roeselare, Izegem, Lendelede). Medezeggenschap is voor ons heel belangrijk. Samen met de familie en het netwerk willen we deze dagondersteuning uitbouwen en…

MISSIE

vzw 't Ferm is een kleinschalig huiselijk dagcentrum voor max. 15 volwassenen met een beperking uit de directe omgeving van Ledegem ( Wevelgem, Roeselare, Izegem, Lendelede). Medezeggenschap is voor ons heel belangrijk. Samen met de familie en het netwerk willen we deze dagondersteuning uitbouwen en vormgeven.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Opstart van het nieuw dagcentrum

    Samen met de betrokkenen en hun netwerk stap voor stap het dagcentrum opbouwen en uitwerken.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy