Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

SoulHorses vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: SOULHORSES

Welzijn voor mens, paard en natuur

Adres
Oude Lillebaan 17
2275 - Lille - Gierle

Oprichtingsjaar
2017

Jongeren - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0475/87 34 24

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
SoulHorses vzw biedt in een unieke groene omgeving met paarden een ruim zorgaanbod aan voor maatschappelijk kwetsbare jongeren.. Het leveren van maatwerk, afgestemd op de behoefte van de zorgvrager, doormiddel van een permanent aanbod aan groene zorg voor mensen die nood hebben aan een time-out…

MISSIE

SoulHorses vzw biedt in een unieke groene omgeving met paarden een ruim zorgaanbod aan voor maatschappelijk kwetsbare jongeren.. Het leveren van maatwerk, afgestemd op de behoefte van de zorgvrager, doormiddel van een permanent aanbod aan groene zorg voor mensen die nood hebben aan een time-out moment, een zinvolle dagbesteding of een persoonlijke begeleiding op mentaal, emotioneel, fysiek, opvoedkundig of sociaal vlak om bij te dragen tot meer levenskwaliteit. Op een actieve en ervaringsgerichte manier laten wij mensen kennis maken met het houden, omgaan en verzorgen van paarden/pony’s en/of deelnemen aan de dagelijkse taken, tuinieren in de moestuin, weide- en bosbeheer.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy