Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

One Trick Pony vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ONE TRICK PONY

Adres
Luitenant Naeyaertplein 14
2140 - Antwerpen - Borgerhout

Oprichtingsjaar
2016

Cultuur/patrimonium


Telefoon (algemeen nummer)
0495 99 69 27

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
One Trick Pony (OTP) is een hedendaags muzieklaboratorium waarin verschillende kunstvormen worden verkend, met muziek en geluid als centraal thema. Je kunt de resultaten van deze verkenning ontdekken als een muziektheatervoorstelling op het dak van een gebouw, als een concert langs de snelweg, als een…

MISSIE

One Trick Pony (OTP) is een hedendaags muzieklaboratorium waarin verschillende kunstvormen worden verkend, met muziek en geluid als centraal thema. Je kunt de resultaten van deze verkenning ontdekken als een muziektheatervoorstelling op het dak van een gebouw, als een concert langs de snelweg, als een aftakelend instrument in het bos ... De droom van OTP is om een plek te creëren voor artiesten met verschillende achtergronden (inspiratie: Andy Warhol Factory) om te experimenteren met hun eigen kunstvormen en muziek.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Loo Tunes

  Een compositie van Liesa Van der Aa waarvan u kunt genieten tijdens uw toiletbezoek in de Handelsbeurs. LOO Tunes is een mix van hedendaagse barokmuziek, zachte kitchenette jazz, drugsliedjes en easy-listening abstracte muziek. Trek jezelf terug in de kleinste kamer en luister.

  MEER

 • Autobahn Utopia

  Een muzikale performance gebaseerd op ringbanen rond een stad. Het slow-motion effect van de botsing. De gedachtegang van de man in een tollende auto. Een oude herinnering aan velden en bossen. Compositie en muzikanten in het oog van de storm, de enige plaats waar er…

  MEER

 • PLAY - Court of Choice part I

  'PLAY - Court of Choice' geeft een beeld van wat er gebeurt met een persoon die de regels controleert, maar zich volledig verliest in zijn functie. Vraatzucht en het verlangen naar meer en hoger, drijft zowel de rechter als de spelers van het spel tot…

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy