Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

PEP! - Positive Education Psychology Vereniging zonder winstgevend doel Deze organisatie neemt deel aan Music For Life

Officiële naam: POSITIVE EDUCATION PSYCHOLOGY VZW

Adres
Du Chastellei 92
2170 - Antwerpen - Merksem

Oprichtingsjaar
2016

Kinder- en jongerenrechten - Onderwijs/Talentontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
0485529805

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
PEP! informeert en versterkt kansengroepen om hun positie binnen het onderwijs te verbeteren. Met gerichte projecten introduceren we een nieuwe peergroup, democratiseren we de verdeling van informatie en leggen we terug hoge verwachtingen op aan jongeren uit kansengroepen. We hebben een methodologie ontwikkeld die 3…

MISSIE

PEP! informeert en versterkt kansengroepen om hun positie binnen het onderwijs te verbeteren. Met gerichte projecten introduceren we een nieuwe peergroup, democratiseren we de verdeling van informatie en leggen we terug hoge verwachtingen op aan jongeren uit kansengroepen. We hebben een methodologie ontwikkeld die 3 projecten omvat: een rolmodelbeurs, rolmodel coaching en sensibiliseringcampagnes over de werking en belang van het onderwijs.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy