Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw Hippofarm Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HIPPOFARM

Paardrijden voor mensen met een beperking.

Adres
Oudeheerweg-Ruiter 133
9250 - Waasmunster

Oprichtingsjaar
2017

Personen met een handicap - Sport


Telefoon (algemeen nummer)
0468261192

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Vzw Hippofarm doet aan aangepast paardrijden voor mensen (kinderen, jongeren en volwassenen) met een beperking zowel lichamelijk als verstandelijk. Hippotherapie speelt hierin een centrale rol. In een nieuw project willen we ook via de vele vormen van hippotherapie kansarme kinderen de gelegenheid geven tijdens de…

MISSIE

Vzw Hippofarm doet aan aangepast paardrijden voor mensen (kinderen, jongeren en volwassenen) met een beperking zowel lichamelijk als verstandelijk. Hippotherapie speelt hierin een centrale rol. In een nieuw project willen we ook via de vele vormen van hippotherapie kansarme kinderen de gelegenheid geven tijdens de schoolvakanties de interactie met paarden te beleven.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Zorgen voor je paard is zorgen voor jezelf... een 'kick-off'.

    Omdat in juli en augustus minder kinderen met een beperking komen paardrijden is er ruimte voor een nieuw initiatief in samenwerking met de sociale diensten van Lokeren en Waasmunster, De Moazoart uit Lokeren, vzw kansarmenvlaanderen en KVG-Oost Vlaanderen.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy