Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

DogAngels Rescue Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DOGANGELS RESCUE

Duitse doggen in nood herplaatsen

Adres
Horststraat 5
3220 - Holsbeek

Oprichtingsjaar
2016

Dierenwelzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0494497969

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Wij zijn een groep vrijwilligers die zich inzetten voor de Duitse doggen. Wij bemiddelen tussen de eigenaar van de dog die herplaatst moet worden en de geïnteresseerde. Ook proberen wij verwaarloosde Duitse doggen te helpen door weer een veilig thuis te vinden. Daarnaast delen wij…

MISSIE

Wij zijn een groep vrijwilligers die zich inzetten voor de Duitse doggen. Wij bemiddelen tussen de eigenaar van de dog die herplaatst moet worden en de geïnteresseerde. Ook proberen wij verwaarloosde Duitse doggen te helpen door weer een veilig thuis te vinden. Daarnaast delen wij ook oproepen van asiel doggen die een gouden mandje zoeken en kunnen in deze ook bemiddelen tussen asiel en geïnteresseerde. Ons doel is heel simpel…het beschermen van de Duitse Dog, herplaatsen, adopteren of opvangen. Wij kunnen niet alle Duitse Doggen redden, maar hopen op deze manier onze goede bijdrage te kunnen leveren voor alle Duitse Doggen die onze hulp het hardst nodig hebben.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy