Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Wildlife intervention team Vlaams-Brabant vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: WILDLIFE INTERVENTION TEAM VLAAMS-BRABANT

WIJ IJVEREN VOOR HET BEHOUD VAN ONZE FAUNA IN VLAANDEREN, MET UITSTERVEN BEDREIGD !

Adres
Pieter Schroonsstraat 68
1830 - Machelen

Oprichtingsjaar
2016

Dierenwelzijn - Milieu


Telefoon (algemeen nummer)
+32 472 452 259

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Met onze vzw ijveren wij voor het behoud van onze wilde fauna in Vlaanderen, die helaas de laatste 30 jaar zeer fel bedreigd wordt. Vele van onze in het wild levende vogels en dieren staan spijtig genoeg op de lijst van uitsterven. Onder vergunning van…

MISSIE

Met onze vzw ijveren wij voor het behoud van onze wilde fauna in Vlaanderen, die helaas de laatste 30 jaar zeer fel bedreigd wordt. Vele van onze in het wild levende vogels en dieren staan spijtig genoeg op de lijst van uitsterven. Onder vergunning van de Vlaamse Overheid via het Agentschap voor Natuur en Bos, halen wij zieke of gewonde dieren op of vangen wij deze om op professionele en verantwoorde wijze af te voeren naar een opvangcentrum waar ze na revalidatie terug hun weg vinden in de wijde natuur en kunnen zorgen voor nakomelingen. Hiervoor staan we 7 dagen op 7 paraat van 09:00 uur tot middernacht. Wij worden niet gesubsidieerd door de overheid, wij moeten de zaak runnen met giften of sponsoring. Onze organisatie draait voor 100% met gemotiveerde vrijwilligers die zich dagelijks onbezoldigd en belangeloos inzetten voor het behoud van onze fauna.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy