Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

heldenhuis Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HELDENHUIS

EEN KLEINSCHALIG SOCIAAL WOONPROJECT VOOR JONGVOLWASSENEN MET EEN BEPERKING

Adres
Molenstraat 20
9950 - Waarschoot

Oprichtingsjaar
2016

Huisvesting


Telefoon (algemeen nummer)
093443087

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Als je als ouder voor je kind met een beperking denkt aan ‘wonen’, denk je aan een ‘huis’ waar je wenst dat je kind zich thuis zal voelen, waar het leuk vertoeven is voor en met alle bewoners. Het doel is om een kleinschalige woonvorm…

MISSIE

Als je als ouder voor je kind met een beperking denkt aan ‘wonen’, denk je aan een ‘huis’ waar je wenst dat je kind zich thuis zal voelen, waar het leuk vertoeven is voor en met alle bewoners. Het doel is om een kleinschalige woonvorm aan te bieden waar het huiselijk gevoel centraal staat.Onze helden hebben één voor één behoefte aan een eigen plekje, een eigen kamer met alle nodige voorzieningen die de dagdagelijkse verzorging of medische behandelingen aangenamer maken. Ruimte waar ze tot rust kunnen komen en kunnen genieten van hun eigen privacy. Maar ook contact met huisgenoten, begeleiders, broers en zussen en hun ouders is belangrijk. Daarvoor is een gemeenschappelijke leefruimte noodzakelijk. Een gezellige living met alle typische normale huishoudelijke dingen : een tv-hoek, een comfortabele zitbank, een kookhoek, …

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy