Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Warme Gloed VZW Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: WARME GLOED

Adres
Streepweg 12
2220 - Heist-op-den-Berg

Oprichtingsjaar
2016

Armoedebestrijding - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
0478234799

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Belangrijkste doelen zijn: hulpverlening voor kinderen d.m.v. onderwijs en sport om een toekomst perspectief te kunnen bieden lokale bevolking toegang geven tot gezondheidszorg basis (infra-)structuur opbouwen in samenwerking met de lokale bevolking Deze doelen moeten allemaal kaderen binnen een afgebakende tijdsperiode en omkaderd project. Op…

MISSIE

Belangrijkste doelen zijn: hulpverlening voor kinderen d.m.v. onderwijs en sport om een toekomst perspectief te kunnen bieden lokale bevolking toegang geven tot gezondheidszorg basis (infra-)structuur opbouwen in samenwerking met de lokale bevolking Deze doelen moeten allemaal kaderen binnen een afgebakende tijdsperiode en omkaderd project. Op deze manier willen we de mensen ter plaatse helpen zelfstandig antwoorden kunnen bieden op deze noden en niet afhankelijk worden van hulpverlening. "Het mag niet de bedoeling zijn iemand telkens vis te brengen, het is de bedoeling om de mensen te leren vissen".

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Water voor Kunting

  We willen in 2017 een borehole laten realiseren zodat de mensen van Kunting een waterpunt hebben vlakbij waar ze wonen. Deze borehole zou eveneens gebruikt worden om de landbouwgewassen van water te voorzien omdat in 2016 heel veel mislukt is door een droog regenseizoen.

  MEER

 • Landbouwmateriaal voor Kunting

  We zamelen landbouwmateriaal in zodat de mensen van Kunting meer mogelijkheden krijgen om hun velden te bewerken.

  MEER

 • School in Kunting

  We willen de school moderniseren door de gebouwen op te kalefateren. Daarnaast willen we starten met het inrichten van een klaslokaal waar naai-opleiding kan gegeven worden.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy