Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Ekimanyelo vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: EKIMANYELO

Onderwijs is het machtigste wapen dat je kan gebruiken om de wereld te veranderen.

Adres
Onderbosstraat 26
3040 - Huldenberg

Oprichtingsjaar
2016

Onderwijs/Talentontwikkeling - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
016 472872 en 0478 372026

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Ekimanyelo vzw steunt een school, het Complexe Scolaire d'Excellence K&L in Lodja in Congo DR (provincie Sankuru, Oost-Kasaï). De school wordt uitgebouwd en bestuurd door mensen ter plaatse op basis van principes en waarden van de lokale onderwijscultuur. Er wordt geen schoolgeld gevraagd om de…

MISSIE

Ekimanyelo vzw steunt een school, het Complexe Scolaire d'Excellence K&L in Lodja in Congo DR (provincie Sankuru, Oost-Kasaï). De school wordt uitgebouwd en bestuurd door mensen ter plaatse op basis van principes en waarden van de lokale onderwijscultuur. Er wordt geen schoolgeld gevraagd om de financiële drempel zo laag mogelijk te houden. We streven er naar zoveel mogelijk meisjes naar de school te krijgen: waar meisjes onderwijs volgen, zal armoede teruggedrongen worden. Op dit moment wordt de school financieel gedragen door mensen uit België. Het is de bedoeling de financiële basis zowel in België als ter plaatse te verbreden. “Onderwijs is het machtigste wapen dat je kan gebruiken om de wereld te veranderen.”(Nelson Mandela)

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy