Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Stichting Goedaardig Private stichting

Officiële naam: GOEDAARDIG

In verbinding met elkaar en met de Aarde

Adres
Meistraat 78
3212 - Lubbeek - Pellenberg

Oprichtingsjaar
2016

Milieu - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
+3216890503

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Stichting Goedaardig stimuleert een verbindend samenleven met een positieve inzet voor zowel de Aarde, de dieren als de mensen die er leven. Dankzij fondsen en schenkingen schenken we grond en/of eigendom terug aan de Aarde. "we creëren zo plaatsen waarbij de Aarde aan vruchtbaarheid wint…

MISSIE

Stichting Goedaardig stimuleert een verbindend samenleven met een positieve inzet voor zowel de Aarde, de dieren als de mensen die er leven. Dankzij fondsen en schenkingen schenken we grond en/of eigendom terug aan de Aarde. "we creëren zo plaatsen waarbij de Aarde aan vruchtbaarheid wint met een groeiende diversiteit aan planten en dieren. Mensen, arm of rijk, heten we binnen de samenlevingsprojecten van Stichting Goedaardig welkom, waarbij zij samenlevingselementen meer als een publiek eigendom kunnen ervaren. We bouwen samen aan projecten met een sociale en ecologische impact, die een geschenk kunnen zijn voor volgende generaties.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • "Land van de Aarde"

  Het Land van de Aarde is een stuk landbouwgrond van 5000 m² dat we aan de Aarde (terug)schenken. we creëren zo een plaats waarbij we actief samenwerken zodat de Aarde er aan vruchtbaarheid wint met een groeiende diversiteit aan planten en dieren. Het Land van…

  MEER

 • "Bakken met de Buurt"

  Bakken met de Buurt is een project waarbij we oude bakovens renoveren. Eénmaal hersteld, worden zij , als “vanouds”, opengesteld voor buurtbewoners om er samen brood, op traditionele wijze, in te bakken.

  MEER

 • "Duurzaam bijen houden"

  Bijenvolken staan onder druk owv. ziektes, insecticiden en achteruitgang van onze biodiversiteit. In 2010 nam een groep Leuvense imkers het initiatief in een natuurlijke setting de bijenvolken adaptieve veranderingen te laten ontwikkelen.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy