Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Odos Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: OUDERS DIE OPNIEUW STARTEN

Ouders die opnieuw starten

Adres
Gemeenteplein 26 bus 11
3010 - Leuven - Kessel-Lo

Oprichtingsjaar
2016

Justitie - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0485 37 53 46

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Odos is een Vlaamse vereniging met als thema de problematiek van ouders in een niet-conventioneel gezin. Ze richt zich tot en ondersteunt onder meer ouders die er na een scheiding of na het overlijden van een partner alleen voor staan en tot ouders in een…

MISSIE

Odos is een Vlaamse vereniging met als thema de problematiek van ouders in een niet-conventioneel gezin. Ze richt zich tot en ondersteunt onder meer ouders die er na een scheiding of na het overlijden van een partner alleen voor staan en tot ouders in een nieuwe relatie of nieuw samengesteld gezin.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy