Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Studie- en taalbegeleiding Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: EDUCATIEF EN CULTUREEL CENTRUM DE HOOP

Adres
Palinckstraat 124
2100 - Antwerpen - Deurne

Oprichtingsjaar
2016

Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
0474017965

Stuur ons een e-mail!

MISSIE
Vanuit een oprechte bezorgdheid om de toekomst van kansarme kinderen met een migratieachtergrond zijn wij gestart met een studie- en taalbegeleidingsaanbod voor leerlingen vanaf de derde graad van het lager onderwijs tot en met de laatste graad van het secundair onderwijs. Wij willen deze leerlingen…

MISSIE

Vanuit een oprechte bezorgdheid om de toekomst van kansarme kinderen met een migratieachtergrond zijn wij gestart met een studie- en taalbegeleidingsaanbod voor leerlingen vanaf de derde graad van het lager onderwijs tot en met de laatste graad van het secundair onderwijs. Wij willen deze leerlingen een ideaal studie- en leerklimaat aanbieden met computers en op termijn ook een beperkte bibliotheek. Wij trachten op deze manier een totaalpakket aan te bieden waar leerlingen de kans krijgen hun talenten te ontwikkelen. Kortom, we willen een omgeving creëren waar ze de nodige antwoorden vinden op al hun taalvragen, vragen over studiemethodes, studiekeuze enz. Aanvullend worden er educatieve en culturele uitstappen georganiseerd.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy