Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Huizen van Vrede vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: Huizen van Vrede

Adres
Abdijbekestraat 56
8200 - Brugge - Sint-Andries

Oprichtingsjaar
2016

Huisvesting - Migratie/integratie


Telefoon (algemeen nummer)
0493 82 66 82

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
a. Erkende vluchtelingen (tijdelijk) huisvesten, in afwachting van een beter geschikt onderkomen voor henzelf en hun familie, onder meer via het huren van woongelegenheden en het onderverhuren aan deze personen. b. In ondergeschikte orde : beperkte leningen verschaffen aan erkende vluchtelingen, onder meer voor kosten…

MISSIE

a. Erkende vluchtelingen (tijdelijk) huisvesten, in afwachting van een beter geschikt onderkomen voor henzelf en hun familie, onder meer via het huren van woongelegenheden en het onderverhuren aan deze personen. b. In ondergeschikte orde : beperkte leningen verschaffen aan erkende vluchtelingen, onder meer voor kosten van gezinshereniging.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

300.000€- 500.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Nieuwkomers huisvesten

  Nieuwkomers na hun erkenning en families bij gezinshereniging, begeleiden bij het zoeken van een woonplek desnoods door het zelf huren en onderverhuren. Daarnaast ook "omarmen" bij de eerste stappen in onze maatschappij.

  MEER

 • Nieuwkomers omarmen

  Per woonplek zorgen onze "omarmers" voor het begeleiden bij de eerste stappen in onze maatschappij door regelmatig bezoek. Ze leren er wonen (verwarming, huisvuilophaling, onderhoud ...) en zijn naast vertaler, vooral wegwijzer naar allerlei diensten.

  MEER

 • Woning klaarmaken voor grote gezinnen

  Bestaande woning in erfpacht (30 jaar) volledig renoveren en inrichten voor zeer groot gezin (11 tot 14 personen) in samenwerking met Pandschap vzw. Verhuren en omarmen.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy