Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Villa Omaar vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VILLA OMAAR

Adres
Oordegemsesteenweg, 2
9230 - Wetteren

Oprichtingsjaar
2016

Gezondheid (geestelijke) - Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
0470561002

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het oprichten en garanderen van de dagdagelijkse werking van 'Homaar': een ambulant therapeutisch open huis voor jongeren met een hulpvraag (16-23j). Het project is laagdrempelig, maar biedt een high-care aanbod om residentie¨le zorgverlening te vermijden. Er wordt vertrokken vanuit de ontmoeting om intensieve, individuele zorg…

MISSIE

Het oprichten en garanderen van de dagdagelijkse werking van 'Homaar': een ambulant therapeutisch open huis voor jongeren met een hulpvraag (16-23j). Het project is laagdrempelig, maar biedt een high-care aanbod om residentie¨le zorgverlening te vermijden. Er wordt vertrokken vanuit de ontmoeting om intensieve, individuele zorg op maat te bieden. Naast dit therapeutisch ambulant aanbod worden ook nevenactiviteiten en workshops georganiseerd voor deze doelgroep, om de laagdrempeligheid van het huis te vergroten.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy